Visiontapéta

a tapéták birodalma

Függönyök

Cégünk 2012-ben bővítette kínálatát textil termékekkel. Folyamatosan frissülő kollekciókkal jelentkezünk, minden tavasszal és ősszel, követve a világban jelentkező legújabb trendeket.

Fényáteresztő függönyeinket, különleges dekoranyagainkat és bútorszöveteinket minta utáni értékesítéssel kínáljuk.

A több száz különböző minta garantálja, hogy mindenki megtalálja a saját ízlésének, és pénztárcájának megfelelő anyagot.

Forgalmazott márkák: Collection Classic, Floral, Wontex, Ashley Wilde, Harlequin, Prestigious Textiles, Englisch Dekor, Anka, Tisse, Dolce Vita, Déchelette, Inku, Gardisette, Chanan, Elvin, In Style, Adwin, B&M, Mode Home, Gardenia

Igény esetén teljes körű szolgáltatást nyújtunk. Varrodánkban helyszíni felmérés után nem csak a függönyöket és sötétítőket, hanem ágytakarókat, párnákat, székhuzatokat, asztalterítőket precízen, rövid határidőn belül megvarrják kolléganőink.

Fényáteresztő függönyök

Függöny

A fényáteresztő függönyök alapanyagukat illetően nagyon sokfélék lehetnek, beszélhetünk voile, organza, csipke, pamut, vagy selyem, len és még sok másfajta anyagról. A függönyök színeikkel, textúrájukkal, mintájukkal, valamint a szabás és varrás módjukkal ugyanabból az anyagból teljesen más hangulatot tudunk varázsolni. A lágy organzákkal elegáns hangulatot lehet elérni, az égetett  vagy mart függöny anyagokból, pedig modern és látványos lapfüggönyök varrása javasolt. A fényáteresztők függönyök szövésüknek köszönhetően látni engedik külvilágot. 

Sötétítő függönyök

sötétítő

A sötétítő, dekor függönyök keretet adnak és kiemelik a fényáteresztő függönyöket. Funkciójukat tekintve lehetnek dekorációs, fénymegszűrő vagy kizáró (blackout anyagok) célokat szolgáló függönyök. A szoba hangulatát nagyban befolyásolja, hogy van e sötétítő függönyünk, annak milyen a mintázata, színe és milyen stílusban van megvarrva. A függönyök öltöztetik az ablakokat, a sötétítők pedig melegséget, és eleganciát adnak a helységnek.

Római rolók

római roló

A római roló egyre kedveltebb: az egyik oka, hogy fele annyi anyagot igényel, mint a hagyományos függöny, a másik pedig, hogy jobban érvényesül egy gyönyörű textúrájú anyag, mintha behúzott formában függene az ablak előtt. A függőleges mozgatással egyszerre több ablakon izgalmas hatást lehet elérni, a különböző magasságokban megállított rolók pedig finom eleganciát sugallnak. A római rolók készülhetnek fényáteresztő vagy sötétítő anyagokból, attól függően, hogy a megrendelő a kilátást vagy a fény kizárását tartja fontosnak, de a kettő együtt is kombinálható. A római rolókat nagyon sokféleképpen lehet díszíteni, varrhatunk rá bojtokat, rojtokat, ezzel egy klasszikus vagy modern hatást tudunk elérni, lehet más egyszínű anyaggal is keretezni, kiemelhetjük hosszú dekorfüggönyökkel, vagy feszített drapériával is egy különleges hangulatot tudunk elérni.

függöny

Nincs találat