Visiontapéta

a tapéták birodalma

Függönykarnisok

Szinte minden esetben az egyedi stílus kivitelezése a cél, mely eléréséhez a rúdkarnis rendszerek és kiegészítőik széles választékával állunk ügyfeleink rendelkezésre. Megtalálhatók a napjainkban divatossá vált kovácsoltvas díszítéssekkel kiválóan harmonizáló rúdkarnis rendszerek éppúgy, mint a rusztikus antik, vagy a modernebb inox felületűek. Számos végzáró formából, többféle, eddig Magyarországon nem kapható színben, és akár egyedi módon variálva választhatja ki honlapunk segítségével az Önnek legideálisabb függönyhordozót.

Fém rúdkarnis

Szimpla és dupla kivitelben egyaránt kaphatók. Rúd átmérője 16 mm vagy 19 mm lehet, maximális hossza 240 cm, de toldóelem segítségével tetszőleges hosszúságú rendszer készíthető két-, vagy akár több rudat összeillesztve. Ekkor csupán arra kell ügyelni, hogy lehetőleg az illesztésekhez kerüljön egy tartókonzol.

Fa rúdkarnis

A végzárók tartókonzolok és a karikák is fából készülnek. A rúd azonban fémből készült, faerezetes laminált anyaggal bevonva. Előnyük a fa rudakkal szemben, hogy nem hajlamosak a vetemedésre, és a laminált rétegnek köszönhetően mozgatáskor kevésbé zajosak.


 

Az exkluzív megjelenésű rudak és belsősínes profilok 4 méretben (120 cm, 160 cm, 200 cm, 240 cm), illetve 4 színben (fekete, ezüst, fehér, antik-barna) érhetőek el, melyek mellé 11 különböző végfejet kínálunk, variációs lehetőségek széles tárházát biztosítva ezzel.

Alu karnis

az egyedi igényeket a legjobban tudja kielégíteni. Egy-, két-, három- vagy akár többsínes variációban is lehet rendelni, egyenes-, boltíves-, bástyaíves- és sokszög alakzatban, elhúzószerkezettel ellátva a kényelmet és a praktikusságot szolgálja.

Mennyezetre és oldalfalra is szerelhetők, ahol számos konzol közül kiválaszthatja az Önnek legmegfelelőbb szerelési formát, így figyelembe veheti a hátsó (fényáteresztő) sín távolságát a faltól, főleg ha radiátor is található az ablak alatt. Ezek a tartókonzolok nem akadályozzák az anyagok mozgatását. Ennek köszönhetően akár 6 méteres síneket is alkalmazhatunk, amin az anyag akadály nélkül mozog.

 

 

Termékeink:

Nincs találat