Visiontapéta

a tapéták birodalma

Padlószőnyeg

Smart Strand

A Smart strand szőnyegkollekciója egy különleges és innovatív szál-alapanyagból készült, mely a minőség, a kényelem és a fenntartható fejlődés szempontjából is egyaránt egy külön minőségi szintet képvisel.

  • természetes alapanyag (37%-ban kukorica rost)
  • a Smart strand szőnyegek tisztítása és kezelése rendkívül egyszerű
  • a  Smart strand szőnyegpadló család minden tagja megkapta a „Green Label Plus” nemzetközi minősítést, mely a legjobb levegő-minőséget biztosító termékek elismerésére szolgál és egyben azt jelenti, hogy a szőnyeg allergiásoknak is javasolt minősítésű
  • 7-15 év garancia mindenfajta foltosodással szemben (kávé, vörösbor, gyümölcs,  stb) a foltok vízzel eltávolíthatóak, a szennytaszító hatás idővel sem csökken
  • 6 féle szálmagasság közül választhat 5-18 mm között

szőnyeg

szőnyeg

És a bizonyíték a kiváló tisztíthatóságról és strapabíró felületről: https://www.youtube.com/watch?v=UJ_z8qiELgE

Bambusz szőnyegek

A bambusz, mint textilalapanyag méltán vált az elmúlt évek nagy slágerévé. A bambuszmolekulák antibakteriális tulajdonságot, a bambusz szöveteiben megbúvó milliárdnyi parányi üreg különleges hőszigetelést, a kapillárisok kimagasló nedvességszabályozó képességet biztosítanak ennek a különleges természetes szőnyegpadlónak. Ha mindehhez hozzávesszük a homogén bambuszszálak okozta selymes tapintást és pazar optikát, vagy a bambusz különlegesen gyors növekedését (a bambusz naponta akár fél métert is nőhet!), elmondhatjuk, hogy a bambusz szőnyeg ideális választás. A bambusz padlószőnyegekkel úgy tudunk a világ fent tartható növekedéséhez hozzájárulni, hogy mindeközben a szobánk ideális levegőjét is biztosítjuk, sőt ráadásul a valaha gyártott egyik legszebb és legpuhább szőnyegpadló birtokosává is válunk közben. A Bamboo család három minőségben, hetven színárnyalatban kapható.

Chateau luxus natúr szőnyeg kollekció

A Chateau kollekciónk 54 különböző minőségű természetes alapanyagú luxus minőségű gyapjú, szizál és tengerifű szőnyegpadlót tartalmaz, minőségenként többféle színben.

ITC - Balta szállodai és irodai padlószőnyegek

Változatos szín és minta választékban, rendelésre kapható üzletünkben.

Szőnyeg

Szőnyeg

Szőnyeg

Nincs találat